KONFERENCIA / MEETING

A konferencia az üzleti rendezvényszervezés leggyakoribb formája. Bármilyen témájú szakmai rendezvény során számíthat ránk, ha az iparág szakembereinek szeretne újdonságokkal, hasznos ismeretekkel szolgálni.
Egy- és többnapos, regionális és nemzetközi konferenciák, szakmai és kiegészítő programok, ahogyan ön szeretné.
Az orvosi konferenciák világában különösen otthonosan mozgunk.

PARTNERTALÁLKOZÓ

Kiemelkedő reklámértékkel bír a partnerek meghívása egy színvonalas rendezvényre. A partnertalálkozót összeköthetjük az évzárással vagy évnyitással is.
A rendezvényszervezés ezen a ponton szorosan összekapcsolódik a marketing tevékenységgel, hiszen elsődleges cél az üzleti kapcsolatok erősítése, a cég hírnevének öregbítése.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

A sajtótájékoztató nagyobb érdeklődésre számot tartó, személyes közvetítést igénylő témákban kizárólag a sajtó képviselői számára szervezett, információk átadására, azok médián keresztül történő közvetítésére szolgáló esemény.
A média és a szervezet közötti leggyakrabban alkalmazott kommunikációs eszköz, amely során új információkat osztanak meg és vitatnak meg a két fél képviselői.

KARÁCSONYI PARTY

Az év végi ünneplés egy egészen speciális rendezvényforma, ahol a rendezvényszervezőnek mindig szem előtt kell tartania a cég hagyományait, illetve az üzenetet, amit a vezetőség közvetíteni szeretne a partnerek felé.
Ennek a rendezvénynek mindig vannak kötött és szórakoztató elemei, de az esemény általában bulival zárul.

TERMÉKBEMUTATÓ

A rendezvényszervezés és PR izgalmas egyvelegeként definiálhatnánk a rendezvényeknek ezt a típusát.
Ha új termékkel, szolgáltatással szeretne megjelenni a piacon, látványos bemutatót szervezünk köré. Egy olyan eseményt, melyre minden vendég sokáig emlékezni fog, és a terméket, szolgáltatást egy fantasztikus élménnyel kapcsolja össze.

INCENTIVE PROGRAM

A kiemelt ügyfelek részére választhatunk legkülönfélébb incentive programok közül, meghálálva ezzel kötődésüket a céghez. Hajókirándulás, városnézés, sítúra, színház, étterem, wellness túra, és még rengeteg ötlettel állunk rendelkezésre.Future Event Kft.
Székhely: 2225 Üllő, Hajós Alfréd u. 12.
Telefon: 0670/419-3520
E-mail: info@futureevent.hu

*/?>

Hírlevél feliratkozás