Kikből áll a Future Event csapata?

Röviden: rendezvényszakértőkből. Bővebben: olyan rendezvényspecialistákból, akik több mint 10 éves tapasztalattal a hátuk mögött azért dolgoznak, hogy az ön munkája lényegesen és látványosan könnyebb legyen, az együttműködés végeredménye pedig egy olyan esemény legyen, mely mindenki számára örök emlékként szolgál.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Olyan rendezvény felelősök számára, akik közép- vagy nagyvállalatnál dolgoznak, szeretik a minőséget, a precizitást, keresik az újdonságokat, szeretnek együtt dolgozni megbízható partnerekkel, a rendezvényekkel kapcsolatos feladatokat szeretnék kiadni a kezükből, és erre képesek is, arra törekszenek, hogy a cégük rendezvényei hibátlanul sikerüljenek, és fontos számukra a jó ár-érték arány.

Hogyan dolgozunk?

Rendezvényeinken a vendéglátók, házigazdák is ugyanúgy szórakoznak, mint a vendégek. Munkánk során minden terhet leveszünk az ön válláról. A rendezvényszervezés minden fázisában személyesen konzultálunk, így mindig tudjuk, mi az ön pontos elképzelése. Szoros, bizalmi viszonyt alakítunk ki, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az együttműködésünk.

Ügyfeleink számára folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk mind a rendezvényszervezés, mind a lebonyolítás során, és mindig az ön érdekeit képviseljük. Hogy a lehető legegyszerűbb legyen a szervezési fázis, a Future Event részéről egy önnek dedikált rendezvényszervező tartja önnel a kapcsolatot, azaz egy kézben lesz a rendezvénye, így biztosítva azt, hogy egyetlen apró részlet se vesszen el.

Ha az ön számára eddig elérhetetlennek tűnt a tökéletes rendezvény, akkor szerencséje van, mert nekünk a munkánk a szenvedélyünk, és maximalizmusunk nem hagy addig nyugodni minket, míg minden a helyére nem kerül. Annak érdekében, hogy önnek tökéletes, egyedi és megismételhetetlen rendezvényt szervezzünk, folyamatosan tanulunk, olvasunk, figyelünk és újdonságokat keresünk, nem kerüli el a figyelmünket semmi! Így ön sem maradhat le a legérdekesebb, legkreatívabb és legújabb programelemekről, catering ötletekről és helyszínekről.

Az általunk kínált elemek önmagukban is egyedi élményt nyújtanak, de rendezvényszervező kollégáink kellenek ahhoz, hogy ezek az elemek egy tökéletes egységet alkossanak az ön jövőbeli rendezvényén, mellyel biztosan eléri előzetesen kitűzött célját. Minőségi eszközökkel, minőségi alapanyagokból és minőségi humán háttérrel dolgozunk. Ebben nem ismerünk kompromisszumot.

Cégünk a következő rendezvényeket szervezi meg Önnek kompletten, profin és elérhető árakon: családi nap, dolgozói party, partnertalálkozó, csapatépítés, konferencia/meeting, karácsonyi party, promóció, termékbemutató, kiállítás, roadshow, sajtótájékoztató, incentive program.

A Future Event munkamódszere

1. Brief
2. Ötletelés
3. Ajánlatírás és költségtervezés
4. Ajánlat elküldése/prezentáció
5. Módosítások, finomítások, megrendelés
6. Szervezés
7. Rendezvény
8. A rendezvény után


Future Event Kft.
Székhely: 2225 Üllő, Hajós Alfréd u. 12.
Telefon: 0670/419-3520
E-mail: info@futureevent.hu

*/?>

Hírlevél feliratkozás