CSALÁDI NAP

Egész napos kikapcsolódás a cég dolgozói és hozzátartozóik, gyermekeik számára, mely nagymértékben erősíti a dolgozók lojalitását és elégedettségét.
Csapatunk minden esetben igyekszik úgy kialakítani a programokat, hogy azok között minden korosztály megtalálja a számára szórakoztatót.
Széles körben kedveltek a koncepciók, miszerint egy téma köré építjük az egész rendezvényt.

DOLGOZÓI PARTY

A dolgozókat jelentősen motiválja egy olyan rendezvény, melyre őket, akár partnerükkel együtt hívja meg a cég vezetősége, közös ünneplés, kikapcsolódás céljából.
A rendezvényszervezés egy igazán kreatív területe ez a típusú összejövetel. Legyen szó akár céges születésnapi rendezvényről, jeles eseményről vagy búcsúztatóról, mi mindig valami egyedit viszünk a rendezvénybe!

CSAPATÉPÍTÉS

A cég felfrissítéséhez átalakításához, kollégák munkakapcsolatának erősítéséhez szükség lehet csapatépítő rendezvényre.
A csapatépítés történhet szórakoztató formában, lehet akár több napos is, de szakmai tréninget is szervezünk. A szakmai tréningeinken gyakran alkalmazunk speciális trénereket.
Egy igazán profi rendezvényszervező mindig szem előtt tartja azt a tényt, hogy a játékos, humoros elemeknek mindig kell tanítaniuk egy-egy hatékony módszert, amit a munkatársak később hasznosítani tudnak az eredményesebb közös munkát illetően.

KARÁCSONYI PARTY

Az év végi ünneplés egy egészen speciális rendezvényforma, ahol a rendezvényszervezőnek mindig figyelembe kell vennie a cég hagyományait, illetve az üzenetet, amit a vezetőség közvetíteni szeretne a dolgozók felé.
Ennek a rendezvénynek mindig vannak kötött és szórakoztató elemei, de az esemény általában céges bulival zárul.

INCENTIVE PROGRAM

Jutalmazás céllal vehetnek rész a dolgozók a legkülönfélébb incentive programokon. Hajókirándulás, városnézés, sítúra, színház, étterem, wellness túra, és még rengeteg ötlettel állunk rendelkezésre.Future Event Kft.
Székhely: 2225 Üllő, Hajós Alfréd u. 12.
Telefon: 0670/419-3520
E-mail: info@futureevent.hu

*/?>

Hírlevél feliratkozás